Behandelingen
voor gelaat en lichaam

Argenteuil is sterk gespecialiseerd in resultaatgerichte behandelingen die de huid op een gezonde manier verbeteren en versterken. Of het nu gaat over huidveroudering, hyperpigmentatie, couperose, onzuiverheden of andere huidproblemen, met onze decennialange ervaring hebben we voor elke klant een gepersonaliseerd verbeteringstraject klaar. Ontdek ons aanbod in esthetiek, onze specialiteiten en onze producten!

Spa & Wellness Arrangementen
Environ
Environ
!QMS
!QMS

!QMS

Achter het succes van !QMS staat de chirurg en biochemicus Dr. E. Schulte. !QMS is een revolutionair merk die de techniek ontwikkeld heeft om weer collageen toe te dienen aan de huid. Dit in tegenstelling tot andere merken die enkel het aanmaken van collageen ‘stimuleren’.

!QMS producten bestaan voor 82 % uit actieve werkstoffen, wat ontzettend hoog is!

We bieden een waaier van !QMS behandelingen aan waarmee we voor elke soort huidveroudering de juiste oplossing kunnen bieden. Het gamma gaat van introductiebehandelingen, tot intensieve kuurverzorgingen om diepgaand te werken. Bij elke behandeling kan ook het supplement zuurstof genomen. Hierbij wordt rechstreeks op de huid zuurstof toegediend om de celdeling te bevorderen en verjongingsresultaten te versnellen. We bekijken met elke klant afzonderlijk welke behandeling de beste optie is.

Gelaatsverzorging Item Tab + chromo – 45′
Prijs: € 90

Gelaatsverzorging Neo Tissuedermie + chromo – 75′                                                                Prijs: € 110

Gelaatsverzorging Skin Tone + chromo – 75′                                                                                Prijs: € 125

Zuurstof supplement: € 25 – 20′

Jane Iredale

De Jane Iredale Skin Care Make-up™ is uniek en onovertroffen! Jane Iredale biedt minerale make-up aan die niet alleen een verbluffend geeft, maar ook huidverzorgend is door gebruik te maken van natuurlijke en gezonde ingrediënten. Daardoor is deze make-up ook ideaal voor mensen met een gevoelige huid of allergieën.

Ten slotte is de Jane Iredale Skin Care Make-up™ ook een van de enige merken die het advieslabel van de Skin Care Foundation draagt.

Bij Argenteuil kan je terecht voor professionele make-up voor gelegenheden, maar ook voor professioneel make-up advies en make-up cursussen. Tijdens deze cursussen leren we u individueel uw sterkste punten in de verf te zetten, met de juiste harmonie in kleur in textuur, en leert u wat werkt voor uw huid en gezicht.

Prijs voor Jane Iredale maquillage: vanaf € 25

Prijs voor individuele maquillagecursus: € 50 (gratis bij aankoop van € 150 make-up producten)